Ingyenes kiszállítás 25.000 Forint feletti megrendelés esetén (szállítási módok).

Hogyan előzzük meg a bajt? - Immunerősítés illóolajokkal

Klaudia2023-09-11Immunerősítés illóolajokkalimmunerősítés, illóolajok, teák, panarom

Szülőknek nagyon nagy kihívàs, hogy ha a gyerekek elkezdenek valamilyen intézménybe járni tuti, hogy egy két héten belül össze szed valamit és végig megy az egész családon!

Jobb esetben csak egy szimpla kis megfázás de valamikor komolyabb  dolgok is haza kerülnek! 
Na de szülőként hogy is előzzük meg, hogy legalább mi talpon tudjunk maradni, amikor mindenki más beteg? 
Először is sok sok zöldséget gyümölcsöt együnk! Én személy szerint ilyenkor kerülöm a tej és tejtermékek fogyasztását. Szine magától értetődik, hogy a vitaminok rendszeres szedéséről se feledkezz meg! 
Ezek mellett még néhány illóolajkeverék és tea is a segítségedre lehet! 

 

Én ebben az időszakban nagyon figyelek arra hogy minden reggel a mellkasomat torkomat bekenjem pár csepp Zöld esszenciàval és egy két csepp Fehér esszenciàval ami erősíti az immunrendszert és fertőtlenítő hatása is van! Férjemnek is ki van adva a munkába indulás előtt 2-3 csepp fehér esszencia a mellkasára.

 

Megújulás tea

 

Hetente egyszer szoktam inni egy kancsó Megújulás teát, mert ez is az immunrendszert erősíti és kicsit méregtelenitő hatású is, ráadásul nekem nagyon ízlik! Alapból ha senki nem beteg a családban a megújulás tea mindig része az életemnek.

 

Ha érzem, hogy valami nem stimmel mintha kezdődne valami, gyorsan a Fehér esszenciából a talpamba szoktam dörzsolni pár cseppet, és emelem a vitamin adagokat, ez a kombó általában szokott segíteni még idje korán elcsípni!

 

 

Este fürdés után át szoktam magam kenni a Balance masszázs olajjal, ami segít egyensúlyban tartani és a bőrömet is ápolja ráadásul immunerősítő hatása is van a keveréknek! 

 

Természetesen én is elszoktam kapni a gyerekektől mindenféle bacit! De ha el is kapom talán picit gyorsabban és könnyebben túl megy rajtam... Mert anya ugye nem lehet beteg (nagyon) :-)

 

Diffúzorba itthon mindig valami fertőtlenítő hatású keveréket szoktam tenni! Nagy kedvencem az örökzöld a citrom és az immunarom! Ezt a naponta többször szoktam elindítani a diffúzorba!


 

Ezek mellett pedig mindig van a táskámban egy teafa kézfertőtlenítő permet, amit naponta többször is használok! Boltból ki kocsiba be és rutinszerűen teafa kézpermettel fertőtlenítem a kezeimet. Biztonsággal használható a gyerekeknél is.

 

 

Remélem tudtam segíteni néhány ötlettel hogy egészséges maradj és túl éld az őszi időszakot! 
Rendelj a webshopból a fent említett termékekből, hogy Te is elkerüld a bajt, de legalább tedd könnyebbé a mindennapokat.

Baráti üdvözlettel,

Klaudia

Hírlevél

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.